banner image
/images/background.jpg Background image

Thyreoidea

Dette e-læringsprogrammet samler kunnskap om thyreoidea på ett sted og lenker stoff fra basalmedisinske, parakliniske og kliniske fag sammen. Det er ment som et supplement til ordinær undervisning og lærebøker, og til repetisjon.
Læringsutbytte: Kurset gir en helhetlig oversikt over thyreoidea med utgangspunkt i læringsutbyttebeskrivelsene fra de berørte fagområdene og modulene. Den skal også bidra til at studentene lærer riktig undersøkelsesteknikk av thyreoidea og regionale lymfeknuter.
Pedagogikk: Ressursen benytter tekst, video, illustrasjoner, animasjoner, interaktive bilder, virtuell mikroskopi, refleksjonsspørsmål, interaktive kasuistikker («virtuelle pasienter») og quiz.
Brukes i: Undervisning av medisinstudenter ved Universitetet i Oslo. Kan også benyttes av norske studenter ved andre universiteter.
E-læringsprogrammet bygger på en eldre ressurs utarbeidet av to medisinstudenter sammen med Jens Petter Berg og Ingrid Norheim. Det nye programmet er laget i samarbeid med faglærere og e-læringsseksjonen i perioden 2020-2021. Professor Tore Julsrud Berg er faglig ansvarlig for prosjektet.

E-læringsressursen er utviklet ved:Universitetet i Oslo

Kontakt: elaring-thyreoidea@medisin.uio.no

Til kurset