Brukerdiskusjon:Runeah

Fra JournalWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei Rune

Her er en velkomsthilsen, satt inn ved hjelp av malen {{velkomsthilsen}}

Jeg ser at dere er i gang med arbeidet. Bra!

--Arne 28. mai 2009 kl. 12:20 (CEST)

Trykk her for å skrive meldinger eller stille spørsmål til Runeah.

Velkommen!

Hei Runeah, og velkommen som ny bruker av JournalWiki!

Du finner lettest frem til innholdet i JournalWiki ved å ta utgangspunkt i forsiden eller ved å navigere fra prosjektportalen.

Hvis du finner feil, er det fint om du retter disse. Du gjør dette på samme måte som du ville ha redigert en wikipedia-artikkel. For å bli kjent med programvaren kan du gjerne øve deg på redigering av artikler i sandkassen. Ikke vær redd for å gjøre feil. Redaksjonen ser over alle endringer og kan tilbakestille enhver redigering dersom det er ønskelig.

Hvis du vil bidra med faglig innhold, kan du gjerne ta utgangspunkt i denne siden: Innkomstjournal#Status_presens

Trykk på de lenkene som fremstår som røde, og begynn å skrive! Lykke til!

Her er flere tips om hvordan du bruker JournalWiki: Hjelpesiden

Hilsen redaksjonen

Hovedartikkel vs oversikt

Har svart på spørsmålet ditt på min brukerdiskusjonsside.

Tips: Du kan følge med på siste endringer i wikien på flere måter. Den mest lettvinte måten synes jeg er å ved RSS til nettleseren. Hvis du f.eks. bruker Thunderbird eller Outlook, kan du kopiere følgende lenke inn i e-postprogrammet for å få beskjed hver gang noen endrer på en av sidene: http://www.journalwiki.no/w/index.php?title=Spesial:Siste_endringer&feed=rss.

--Arne

Formatering av overskrifter

OBS: Første overskrift skal alltid ha to likhetstegn, jf: http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:How_to_edit_a_page#Headings

Dette må være slik fordi første hovedoverskrift alltid er lik tittelen man gir siden i wikien. Jeg kan forklare nærmere (ved en senere anledning) om hvorfor det må være sånn hvis du fortsatt synes det virker litt rart. Bare husk at det alltid skal være sånn: to likhetstegn for første hovedoverskrift!

--Arne