Diskusjon:Auskultasjon av hjertet

Fra JournalWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Veldig bra innsats Johan! Har ingen innvendinger til verken innhold eller sidestruktur. --Arne

PS: Det fagspesifikke regner jeg med at du klarerer med Knut eller Bjørn Bendz. Minner om kommentaren fra Lars til min oppsummeringsmail: Heisan, noen kommentarer til Arnes oppsummering: Hjerteundersøkelse: Trodde dette var koblet til Bjørn Bendz - eller skulle bli det. Men det er mulig det bare var en plan fra vår side. Hvis Knut etc er i gang er intet bedre.


Takk, da lurer jeg på følgende:
1)Kan du finne ut om dette med Bjørn Bendz, slik at vi har kontaktperson og kan henvise siden til ham?
2)Det ser ut til at det ikke er mulig å forminske bilder når man legger tekst i frame'n, kan du fikse det?

Angående 1: OK, skal sende en e-post.

Angående 2: wiki-syntaksen (for Mediawiki versjon 1.14) tillater ikke at man spesifiserer bildestørrelsen når man samtidig bruker "frame". Og man får ikke opp rammen hvis man ikke bruker frame (jeg tror dette er forbedret i Mediawiki v1.15, men foreløpig kjører vi v1.14). Du må da heller bruke en annen variant. Jeg har nå laget enda en mal for visning av bilder, med rammer og undertekst på en slik måte at man kan spesifisere bildebredde, plassering m.m.. Ta en titt:

Auskultasjon_av_hjertet#Normale_hjertetoner

200 piksler var kanskje i minste laget, så jeg satte bildestørrelsen til 300px. Du må gjerne endre dette. Hvis man vil ha med den fine rammen samtidig som man forminsker bildet, kan man forsåvidt bruke "thumb" i stedet for "frame". Etter mitt skjønn blir det da for smått, men du må gjerne velge denne løsningen hvis du helst vil ha bare et miniatyrbilde (som man da kan klikke på for å se i større format).

For øvrig ser du også at bildet nå lenker direkte til siden om hjertetoner. Det er jo en smakssak om man vil lenke dit eller om man vil lenke til stort format av bildet og deretter videre fra bilde-beskrivelses-siden til siden om hjertetoner.

Du kan jo prøve det ut litt på egenhånd.

Se også wikipediahjelpesidene (obs her kjøres v1.15) og mediawikihjelpesidene vedrørende bilder.

--Arne